Cocaină ascunsă în vaginul unei tinere! Ce le-a spus aceasta oamenilor legii

de Cuget Liber Duminică, 08 Aprilie 2018 592
Magistrații Tribunalului Hunedoara au condamnat o tânără care și-a ascuns cocaină în vagin, încercând să intre astfel în România.

Tribunalul Hunedoara a condamnat o tânără de 29 de ani, din orașul Hunedoara, pentru deținere de droguri de mare risc după ce inculpate a încercat să intre prin Punctul de Trecere a Frontiere Nădlac II cu 2,5 grame de cocaine ascunsă în organul genital.

"Inculpata a fost condusă la Spitalul Județean Arad, de către ofițerii de poliție judiciară în vederea efectuării de către persoane cu pregătire medicală de specialitate a unei examinări ginecologice și radiografii/ecografii abdominale sau orice altă examinare utilă de specialitate pentru depistarea drogurilor. În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un șervețel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculețe tip zipp-lock ce conțineau la interior o substanță pulverulentă de culoare albă despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină", se arată, conform Adevărul, în dosar.
Alexandra S. a primit șase luni de închisoare, cu suspendare, la audieri declarând că a cumpărat cantitatea de cocaină descoperită asupra sa din orașul Zurich în 16 decembrie 2017 de la o persoană necunoscută, de pe o stradă cunoscută în zonă pentru astfel de activități, pentru care a plătit suma de 200 de franci elvețieni.
"Inculpata s-a declarat consumatoare de cocaină, în mod ocazional de 5-6 ori pe perioada cât a lucrat în Elveția, iar cantitatea de cocaină descoperită asupra sa intenționa să o folosească pentru consum propriu în perioada sărbătorilor", se mai arată în dosar.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei