Containere cu DEȘEURI DIN PLASTIC, aduse din Irlanda, oprite în port

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 28 Iulie 2021 229
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători vamali și comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au descoperit patru containere cu 63 tone deșeuri de plastic amestecat cu carton. Containerele urmau să ajungă la două firme din România.
Marți, 27 iulie, oamenii legii au descoperit cele patru containere, sosite din Irlanda, pentru două firme de pe raza judeţului Ilfov. În fapt, echipa de control a constatat faptul că marfa din containerele verificate nu corespunde cu datele declarate și cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală. Acestea erau încărcate cu 63 tone deșeuri de plastic amestecat cu carton, iar în documentele de transport erau menţionate doar elemente de material plastic.
Astfel, în urma constatării faptului că numărul de cod de deșeu este trecut eronat în documentele de însoțire, a fost luată măsura nepermiterii efectuării importului și returnarea la societatea exportatoare din Irlanda, de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei