Copil de doi ani despre care există suspiciunea că ar fi fost violat, dus la spital

de Cuget Liber Vineri, 11 Mai 2018 589
Un copil în vârstă de doi ani, în privința căruia există suspiciunea că a fost victima unui viol, a fost preluat vineri de către un echipaj de la Serviciul județean de Ambulanță Prahova pentru a fi transportat la spital. Familia copilului a cerut ajutor, iar băiețelul este agitat și nu știe să spună ce anume i s-a întâmplat. Cel care a sunat la 112 este tatăl copilului, iar suspect este o rudă a mamei.
Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, un echipaj medica ls-a deplasat vineri în comuna Șotrile pentru a prelua un băiat în vârstă de doi ani în privința căruia există suspiciunea că a fost victima unui abuz sexual.
Familia copilului a fost cea care a sunat la 112, scrie news.ro.
La sosirea echipajului, copilul era foarte agitat, prezentase vărsături și nu a putut relata ce anume i s-a întâmplat.
Medicii legiști vor stabili cu exactitate dacă se confirmă suspiciunea potrivit căreia băiețelul a fost violat.
El va fi transportat la un spital din Ploiești.
Polițiștii din Prahova au ridicat un bărbat în vârstă de 23 de ani, suspectat că ar fi autorul agresiunii. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tatăl băiatului, care este despărțit de mama copilului, a sunat la 112 și a anunțat că fiul său se simte rău și că i-a spus că a fost agresat de bărbatul de 23 de ani care este rudă cu mama copilului.
Suspectul urmează să fie audiat, scrie romaniatv.net
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei