Cu ce ne mai aprovizionează chinezii: lenjerie intimă, mănuși și veselă

de Anca PAPAN Joi, 21 Noiembrie 2013 119
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat marți, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea, controlul a trei containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul în București, respectiv Suceava.
În urma controlului au fost des-coperite 59.368 articole de îmbrăcăminte (lenjerie intimă și mănuși pentru copii), 108 seturi veselă de bucătărie (cești și farfurii), susceptibile a fi contra-făcute, precum și 72 seturi veselă de bucătărie, nedeclarate, cu o valoare totală de aproximativ 447.200 lei, dacă ar fi originale.
Bunurile ce purtau însemnele distinctive ale unei firme cunos-cute și marfa nedeclarată a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Polițiștii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", respectiv "folosire de acte nereale față de autoritatea vamală". 
Taguri

Comentează știrea

fairing for honda vtx 1300
3 iunie 2014
fairing for honda vtx 1300

According to our friends over at Asphalt & Rubber, that's a 10-hp increase from last year. Along with slimmer, more aerodynamic fairings and a bit more battery capacity, the team has hopes of the 529-pound bike rounding the course at an average speed of 115 mph. If it does, that would be a new record and likely enough to put it ahead of all comers. fairing for honda vtx 1300 http://hondavtx1300fairin.tripod.com

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei