Cum se descrie pe Facebook pedofilul care a lăsat însărcinată o copilă de 11 ani

de Cuget Liber Luni, 09 Ianuarie 2012 888
"Un băiat șmecherrrr"! Asta scrie pe profilul de Facebook al lui Mihai Vasilescu, pedofilul din Constanța care a lăsat însărcinată o fetiță de 11 ani. El a fost reținut pentru 24 de ore.
Pe profilul de Facebook, Vasilescu a postat mai multe poze. El se descrie ca fiind "un bărbat șmecherrrr". La capitolul sporturi preferate, apar "somnul, leneveala". 
Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Theodora
9 ianuarie 2012
dezgustator

Am citit ce s-a scris pina acum despre aceasta tragedie care i s-a intimplat acestei micute de numai 11 ani.Eu ca mama si bunica stau si ma intreb:Oare cei din casa chiar nu au observat nimic ce se intimpla cu micuta pina la 6 luni?Este grotesc nici nu am cuvinte cum sa descriu aceasta fapta criminala a acestui tinar de 21 ani.Eu consider o crima aceast abuz ,ce dragoste ,vine acum dupa ce a fost arestat sa spuna niste minciuni.De ce a plecat din localitate fara sa spuna nimic ?Eu nu-l cred ca este cinstit.Sa auzim numai de bine

anonim
10 ianuarie 2012
smerher

vasilescu mihai se crede smecher si in clasa el la batut si pe un coleg din clasa ca zicea ca sa vada daca a facut muschi cat a facut sala el pana sa il bata pe acel baiat e inclasa cu mine invata la liceul tomis adica 4

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei