De-a râsu-plânsu! Un bărbat a rămas fără dinți în gură, după o noapte de amor cu soția prietenului său

de Cuget Liber Luni, 31 Octombrie 2016 2161
Partidă de sex terminată la spital. Un bărbat din județul Botoșani nu va uita niciodată ultima partidă de amor pentru că, la final, a ajuns la spital cu doar doi dinți în gură. N-a fost victima vreunei dentiste nemulțumite de prestația din pat, ci a căzut pradă furiei unui prieten din sat. Omul s-a răzbunat într-un mod violent, după ce a aflat că individul s-a culcat cu soția sa.
Povestea triunghiului amoros s-a consumat, după o noapte stropită cu alcool din belșug. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a mers într-un birt din Botoșani cu un amic și soția acestuia, unde au băut alcool ore-n șir.
Spre seară, omul a fost invitat în casa soților și, cu toții, au continuat să bea în neștire. La un moment dat, zeul Bachus l-a răpus pe amicul său care a adormit buștean. Cum soția acestuia era înfierbântată de la paharele de alcool, chefliul n-a ratat ocazia. S-a culcat cu nevasta prietenului său.
După o noaptea de amor, progatoniștii amatlâcului au fost găsiți în pat de soțul care tocmai se trezise din mahmureală. Furios peste măsură, bărbatul s-a năpustit asupra tovarășului său de pahar pe care l-a snopit în bătaie.
Victima, care este din localitatea Corni, este decisă să depună plângere la Poliție împotriva prietenului său. Același lucru l-a făcut însă și agresorul. Bărbatul și-a convins soția să-l reclame pe cel cu care și-a petrecut noaptea, transmite reporteris.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei