Deodorante de 120.000 de euro, confiscate de Poliție

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 03 August 2012 220
Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Joi, lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud Agigea au efectuat un control fizic al mărfurilor existente într-un container, depozitat în incinta unei societăți comerciale din Portul Constanța Sud Agigea, care avea destinația Ucraina.

Cu ocazia controlului, s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau 10.560 deodorante, având însemnul figurativ al mai multor mărcii. 

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Prejudiciul cauzat bugetului se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei