DESCINCERI LA CONSTANȚA / MASCAȚII au dărâmat ușa greșită, în căutarea bișnițarilor de țigări

de Florentina BOZÎNTAN Miercuri, 26 Februarie 2014 236
La această oră, în municipiul Constanța, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor desfășoară 14 percheziții la domiciliile mai multor persoane, bănuite de comercializarea de țigarete, cunoscând că acestea provin din contrabandă. La acțiune participă și mascații de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța. Una din adresele "vizitate" de oamenii legii este pe strada Mercur, în zona pieței Griviței.


UPDATE / Incident neplăcut reclamat de o familie de pe strada Mercur, în urma perchezițiilor realizate de oamenii legii, în această dimineață, pentru ridicarea unui suspecți de contrabandă de țigări. Astfel, o constănțeancă a reclamat că s-a trezit, la ora 5,00 că jandarmii i-au dărâmat ușa, iar ulterior au realizat că de fapt îi căutau pe locatarii de la … etaj! Femeia a susținut că deși este vorba de un singur imobil, apartamentul de la etajul superior are intrare separată, de pe strada Jupiter. Drept urmare, mascații au făcut cale întoarsă și au bătut cu hotărâre la ușa vecinilor de deasupra. 
"Urmare a informațiilor apărute în mass-media cu privire la faptul că, polițiștii constănțeni ar fi greșit o adresă în cadrul  descinderilor din această  dimineață la anumite persoane bănuite de contrabandă cu țigări, vă informăm faptul că, autorizația de percheziție a fost emisă pentru întreg imobilul de la adresa respectivă, nefiind vorba de o eroare a oamenilor legii", au precizat reprezentanții Poliției Constanța, cei care au coordonat acțiunea.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei