Descinderi cu mascați la Constanța

de Andra RAFTU Marţi, 15 Septembrie 2015 342
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Ilfov au organizat, ieri, o amplă acțiune. Polițiști au descins în șase locații din Constanța, Ilfov, Giurgiu și București. Ancheta oamenilor legii i-a vizat pe membrii unei grupări care acționa în domeniul transportului internațional de marfă. Potrivit anchetatorilor, descinderile au avut loc la domiciliile persoanelor vizate, dar și la sediile unor societăți comerciale administrate de sus-pecți.
"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2014, reprezentanții unei firme, cu obiect de activitate transportul internațional de marfă, ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive pentru prestări servicii și achiziții de consumabile auto, pentru a diminua baza impozabilă și pentru a eluda plata taxei pe valoarea adăugată și a impozitului pe profit. De asemenea, în urma investigațiilor s-a stabilit că facturile fiscale false, evidențiate în contabilitatea agentului economic, ar proveni de la societăți comerciale de tip fantomă", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.
Oamenii legii spun că prin acțiunile lor, indivizii au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 500.000 de euro. Cazul este în continuare anchetat de ofițerii SICE sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. 
Taguri

Comentează știrea

Tavi
15 septembrie 2015
Munca la domiciliu

Unde vointa da gres, perseverenta invinge intotdeauna. Optimismul niciodata NU te trage inapoi, ci te conduce numai spre succes. Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare, iar activitatea este extrem de simpla. Se asigura training GRATUIT sub forma unor lectii pe e-mail si contract legal. Pentru mai multe informatii, solicitati acum de la email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei