DNA s-a autosesizat în scandalul Răzvan Cuc

de Cuget Liber Vineri, 18 Octombrie 2019 218
DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.
DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel că a stabilit deja un calendar al audierilor.
Prima care va da declarații este fosta directoare a TAROM, Mădălina Mezei.
Ea a fost citată pentru luni dimineață la DNA.

Tot azi, Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de verificare la Ministerul Transporturilor și la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.
Acțiunea de control vizează activitatea de la 1 ianuarie 2019 până în prezent.
Mădălina Mezei a confirmat joi că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să rețină aeronavele TAROM la sol în ziua moțiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale și a declarat că îi va face plângere penală. Răzvan Cuc a răspuns, pe Facebook: sunt minciuni aruncate pe piață.
Mădălina Mezei a fost numită la șefia TAROM în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce același Consiliu de Administrație îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an, scrie digi24.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei