Elev depistat cu un pistol, la şcoală! Arma, cumpărată de pe internet, cu 500 de lei

de Alina DRACOPOL Miercuri, 13 Martie 2024 175
Detalii incredibile ies la iveală din ancheta demarată la un liceu din Hunedoara după ce un elev de 17 ani a fost depistat cu un pistol cu gaz şi mai multe proiectile ascunse în bancă, sub cărţi. Arma ar fi fost comandată de pe internet și a costat 500 de lei.
După achiziție, biatul ar fi făcut și "o probă" în curtea casei, înainte de a veni cu pistolul la școală. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Legat de venirea sa cu pistolul la liceu, până în prezent niciun elev nu a reclamat că ar fi fost amenințat de băiat. Poliția a confiscat arma, iar elevul a fost exmatriculat.

Potrivit presei locale, adoloescentul care a venit cu arma la școală se afla la ora de religie în momentul în care polițiștii au efectuat controlul.

Băiatul fusese transferat la liceul din Lupeni la începutul acestui an școlar, de la liceul din Vulcan. Și acolo a mai fost sancționat pentru fapte violente. Mai exact, tânărul s-a ales cu nota scăzută la purtare și o exmatriculare, scrie stiripesurse.ro
Mama băiatului spune că nu știa că fiul ei are un pistol și nici despre modul în care a fost achiziționat acesta sau de unde a avut banii.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei