Elev mort în clasă, sub privirile colegilor! Fusese infectat cu Covid

de Alina DRACOPOL Joi, 27 Ianuarie 2022 1722
Un tânăr de 20 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a murit la școală, la o zi după ce a ieșit din izolare. Este vorba despre un elev în clasa a XII-a, de la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din Dorohoi.

Tânărul de 20 de ani fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar marți a ieșit din perioada de izolare impusă de lege. Acesta s-a întors la școală, însă spre seară i s-a făcut rău și a căzut în clasă, sub privirile colegilor, scrie antena3.ro

La fața locului a sosit imediat un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare. În primă fază, medicii au reușit să îl stabilizeze și să îl transporte la Spitalul din Dorohoi. Acolo, însă, tânărul a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Din primele informații, se pare că elevul era cunoscut cu afecțiuni cardiace, iar coronavirusul i-ar fi agravat această stare medicală.

În timp ce era resuscitat, tânărul a fost testat și a ieșit pozitiv la COVID-19, în ciuda faptului că trecuse destul de mult timp de la primul test pozitiv.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a putea stabili cu exactitate cauzele morții tânărului, precizează sursa amintită anterior.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei