Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză, arestat pentru 30 de zile

de Madalina PETRESCU Joi, 06 Aprilie 2023 436
Tribunalul Bucureşti a dispus, joi, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a elevului de 16 ani de la Colegiul Naţional "Ion Creangă" din Bucureşti care a atacat cu un cuţit şi a rănit o profesoară de limba japoneză.

Decizia nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât adolescentul va fi dus în Arestul Poliţiei Capitalei.

Potrivit Codului penal, minorul care a împlinit vârsta de 16 ani răspunde penal pentru faptele sale. Dacă minorul are vârsta între 14 şi 16 ani, el răspunde penal numai dacă se dovedeşte că a săvârşit fapta cu discernământ.

Acuzaţiile în acest caz sunt de tentativă de omor calificat, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Incidentul s-a produs miercuri, după ce profesoara de limbă japoneză a anunţat pe neaşteptate un test. Când a ajuns în dreptul băncii unui elev, acesta a scos un cuţit din rucsac şi a atacat-o în zona gâtului. Profesoara a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Taguri

Comentează știrea

kamikazeDeClasa
6 aprilie 2023
Impactul Rasaritului de Soare pe Bratul Inarmat al Cunoasterii

Istorie in forma pura pe baza ineficientei psihologului scolar cu largul concurs al dinstinului Incompetent Minister. Atacul surpriza cu arma ascunsa si nedetectata de dispozitivul de paza scolar. Tipologie pur miliatra prin contra-ofensiva cu rosu pe atac neuronal. Cum adica test surpriza ? De unde atita nesimtire pe Doamna ? (nu dai tu un preaviz de copiuta, servita si direct la repetentie). Inclusiv echipamentul de camuflaj, desprins din istoria ninja e de punctat. Cu Felicitari Cadrelor de Conducere din Aparatul de Guvernare ales democratic de minoritatea responsabila !

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei