EXPLOZII BRUXELLES / Avionul Blue Air București - Bruxelles va ateriza la Liege

de Cuget Liber Miercuri, 23 Martie 2016 151
Compania Blue Air a decis ca aeronava de pe linia București - Bruxelles - București să fie redirecționată, miercuri, pe aeroportul din Liege.

Pasagerii din avion vor fi transferați gratuit cu autocarul între Bruxelles - Gare du Nord și Aeroportul Liege, a anunțat Blue Air.
'Ținând cont de faptul că astăzi Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranță operarea zborului 0B123/124 București - Bruxelles - București din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotărât redirecționarea zborului către Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), cu următorul orar de zbor: 0B123 17,05 București - 19,00 Liege, 0B124 19,45 Liege - 23,30 București (toate sunt ore locale)', menționează comunicatul Blue Air.
În acest context, reprezentanții companiei aeriene recomandă ca pasagerii trebuie să se prezinte cu trei ore înainte de decolare la punctul de întâlnire din Bruxelles - stația de autocare dedicată din Gare du Nord.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei