Fată de 14 ani, violată și supusă la perversiuni. Prietena copilei, obligată să asiste la scenă

de Andra RAFTU Joi, 01 Octombrie 2015 2290
A fugit de acasă și s-a adă-postit la prietena ei crezând că îi va fi bine, dar a avut parte de o experiență cât se poate de neplăcută pe care nu o va uita o viață întreagă. O copilă de 14 ani a trecut prin clipe de groază după ce a fost bătută fără milă și violată. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Cernavodă. 

Nicoleta M., din Fetești plecase de acasă vinerea trecută și s-a refugiat la o prietenă de-a sa, din Cer-navodă, care locuiește cu iubitul ei, Dumitru Enică, de 33 de ani. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce se afla în apartamentul acestuia, adolescenta de 14 ani a întreținut relații sexuale cu un individ. În momentul în care a aflat că fata nu i-a cerut nici un ban bărbatului, Enică s-a enervat și a început să țipe. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o pe adolescentă pentru a-i da o lecție. Ulterior, el a năvălit și asupra iubitului fetei pe care l-a amenințat cu un cuțit și l-a bătut. Într-un moment de neatenție al lui Enică, victima a reușit să fugă din apartament. 

Bătută fără milă
Agresorul și-a îndreptat imediat furia către Nicoleta M. pe care a lovit-o cu pumnii și cu picioarele. Pentru a se răzbuna, Dumitru Enică a obligat-o pe minoră să întrețină raporturi sexuale orale, dar și anale. Mai mult, în timpul actului sexual el a obligat-o pe concubina sa să stea și să îi privească. În momentul în care a scăpat din casa groazei, adolescenta s-a dus glonț la mama ei și i-a povestit cele întâmplate. Împreună cu aceasta, duminică, s-a dus la sediul Poliției Cernavodă unde a depus o plângere. 

A ajuns în spatele gratiilor
Oamenii legii au demarat cercetările și au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de viol. Anchetatorii au audiat-o pe victimă, dar și pe prietena ei care a fost martoră la sce- nele de groază. În cursul zilei de luni, adolescenta a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală unde a fost examinată de cadrele medicale. 

În urma desfășurării anchetei, polițiști l-au reținut pe Dumitru Enică pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de viol. 

Ieri, el a fost prezentat magistraților Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. În urma ședinței, completul de judecată a decis ca Enică să își petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată. El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Ju- dețului Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei