Femeie atacată cu spray lacrimogen, pe stradă! Agresorul de 19 ani i-a smuls telefonul!

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 29 Iunie 2024 242
Un tânăr de 19 ani din localitatea Copşa Mică, suspectat că a atacat o femeie cu gaz lacrimogen şi i-a furat telefonul mobil, a fost reţinut pentru tâlhărie calificată, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.
Agresiunea a avut loc în seara precedentă, în municipiul Sibiu.
"La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 18,35, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona străzii Constituţiei, (...) un tânăr necunoscut i-ar fi pulverizat gaz iritant lacrimogen în faţă şi i-ar fi smuls telefonul mobil, după care ar fi fugit. Mai multe echipaje ale forţelor de ordine au fost direcţionate în zonă, persoana în cauză fiind prinsă în scurt timp de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică", se arată în comunicat.
Jandarmii care au intervenit la faţa locului au găsit tubul de spray cu gaz lacrimogen şi l-au predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor. Telefonul mobil a fost recuperat de un tânăr aflat la volanul unui autoturism, care a auzit strigătele de ajutor ale femeii, a oprit şi l-a imobilizat pe presupusul agresor pentru scurt timp.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei