Fetiță de nouă ani, abuzată într-o scară de bloc. Bărbatul de 52 de ani o urmărea pe copilă de mai multă vreme

de Cuget Liber Miercuri, 09 Mai 2018 522
Fetiță de nouă ani abuzată de un prădător sexual. Polițiștii bucureșteni au prins un individ în vârstă de 52 de ani care a abuzat sexual o fetiță dintr-un bloc în care individul locuise o vreme. Ancheta a scos la iveală că prădătorul sexual, reținut pentru 24 de ore, o urmărea de ceva vreme pe copilă.

Din cauza datoriilor acumulate, Dumitru Tunaru a ajuns la cei 52 de ani ai săi să nu mai aibă un acoperiș deasupra capului. A pierdut locuința pe care o avea într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei li s-a aciuat undeva la margine de București, în casa unor amici. Cum însă toți prietenii de pahar rămăseseră acolo, la vechea lui adresă, Tunaru nu s-a putut desprinde de anturaj și a continuat să frecventeze zona. Acolo, însă, spun investigatorii, individul nu s-a mulțumit doar cu un pahar de alcool băut în fața blocului, ci a pus ochii pe o fetiță în vârstă de nouă ani.

"Chiar dacă a pierdut tot ce avea la vechea adresă, bărbatul mergea frecvent acolo ca să bea cu foștii vecini. Așa a luat-o în vizor pe fetița pe care avea să o atace și să o molesteze sexual în scara blocului unde a ademenit-o", ne-au spus surse judiciare.

Individul a ademenit copila în scara blocului

Pe când se juca în fața blocului, fetița a fost ademenită în scara blocului unde, naivă, s-a dus cu atât mai mult cu cât îl știa pe fostul ei vecin. Acolo însă, bărbatul s-a năpustit asupra bietului copil, a bruscat-o și a pipăit-o în zonele intime. Chiar și speriată de moarte, fetița, elevă în clasa a doua, a reușit să scape din strânsoarea prădătorului sexual și a fugit. I-a spus totul tatălui ei care a cerut sprijin polițiștilor Secției 21.
Prădătorul sexual a fost reținut pentru 24 de ore

Investigațiile făcute de aceștia au dus la demascarea și mai apoi la reținerea pentru 24 de ore a individului care a încercat să-și satisfacă plăcerile sexuale bolnăvicioase cu micuța lui vecină. Individul care a molestat-o pe copilă este acuzat de agresiune sexuală și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa: libertatea.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei