Găinile unei bătrâne au demascat o crimă după două zile

de Cuget Liber Marţi, 28 Februarie 2017 429
Crimă oribilă în județul Vaslui descoperită de vecini după ce autorul nu a luat în calcul un detaliu minor. După ce i-a tăiat gâtul bunicii, nepotul s-a purtat ca si cum nimic nu s-a întâmplat, dar a uitat să dea drumul găinilor dintr-un cotet si să le hrănească.  Polițiștii au descoperit o crimă după două zile de când aceasta a fost comisă, după ce un vecin al victimei a observat că nimeni nu a dat drumul găinilor închise într-un cotet.

Vecinul avea grijă de bătrână și îi mai făcea treburile de prin curte. Vineri dimineată a fost, ca de obicei, să își facă treburile în curtea bătrânei, dar a fost întâmpinat de către nepotul criminal. Acesta i-a spus bărbatului că bunica lui doarme și să plece acasă. Două zile mai târziu, vecinul a observat că nimeni nu a dat drumul găinilor din coteț și nici nu au fost
 hrănite. Vecinii au sunat la 112.
Politiștii veniți la casa bătrânei au descoperit crima si l-au încătusat pe tânărul de 22 de ani. În prezent, acesta se află internat în sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vaslui, unde va fi supus unei expertize care să arate dacă avea sau nu discernământ în momentul producerii crimei. De asemenea, acesta a recunoscut senin că el si-a ucis bunica.
Se pare că, fără un motiv anume, criminalul, un tânăr de 22 de ani cunoscut cu afectiuni psihice, a pus mâna pe un cutit si i-a tăiat gâtul bătrânei de 76 de ani. Apoi si-a văzut linistit de treburi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Crima a avut loc vineri dimineată dar abia duminică bărbatul care o ajuta pe femeie la treburile gospodăresti si-a făcut curaj si a sunat la politie, anuntând disparitia acesteia.
Nu o mai văzuse de vineri, dar nu s-a alarmat. Stia că are probleme cu picioarele si nu prea iesea din casă. Duminică a observat că găinile bătrânei erau închise în cotet fără ca cineva să le fi hrănit si asta i-a atras atentia. Împreună cu o vecină a sunat la 112 si, în scurt timp, un echipaj a sosit la fața locului si au descoperit cadavrul bătrânei zăcând într-o baltă de sânge. L-au încătusat pe tânărul vinovat si au chemat crminalistii. În scurt timp, la fata locului a ajuns o echipă de criminalisti, coordonati de un procuror, care au demarat o anchetă în acest caz. Principalul suspect, nepotul victimei, a fost internat în spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice, scrie Vremea Noua.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei