Galerie foto. Accident grav între Neptun și Olimp. Un copil a ajuns la spital

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 28 Noiembrie 2018 838
Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN39, între Neptun și Olimp. Deși inițial la 112 s-a anunțat că o persoană este încarcerată, toate persoane au reușit să iasă din cele două autoturisme care s-au ciocnit, până la sosirea la fața locului a pompierilor.

Echipele Ambulanței au fost solicitate pentru a acorda primul ajutor. Un copil de șapte ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la spital. De asemenea, a fost rănit ușor un adult.

UPDATE - În jurul orei 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, pe banda 2, dinspre Neptun către 23 August și la km 34 +800 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în banda 1.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului, de 48 de ani, a unui pasager, de 38 de ani din al doilea auto, precum și a unui minor, de 6 ani, pasager în primul auto.
Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarna.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei