GALERIE FOTO/ ACCIDENT GRAV LA MURFATLAR. TREI MAȘINI IMPLICATE!

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 22 Martie 2021 666
Polițiștii, pompierii și paramedicii au fost solicitați, în cursul zilei de luni, 22 martie, în orașul Murfatlar unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, în incident au fost implicate trei autoturisme, iar mai multe persoane au rămas încarcerate. Accidentul a avut loc pe drumul spre Ciocârlia. 

UPDATE. Un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă. 

UPDATE În accidentul de la Murfatlar au fost implicate trei autoturisme, în fiecare mașină fiind doar șoferul. Toate trei victimele au fost transportate la spital. Niciuna nu a fost încarcerată. 
La locul solicitării s-au deplasat de la Detașamentul Medgidia o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere si un SMURD B, iar din cadrul Det Palas s-a deplasat o autospecială de stingere si un SMURD B. 

UPDATE Astăzi, în jurul orei 13.25, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 3, la ieșire din localitatea Murfatlar.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei autoturisme, conduse de trei bărbați, de 61, 45 respectiv 53 de ani. 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor trei conducători auto.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Potrivit primelor informaţii, se pare că accidentul a fost provocat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, cu carosabil umed. Primul autoturism ar fi pătruns pe contrasens, a intrat în al doilea, iar al doilea, la rândul său, a pătruns pe contrasens.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei