Ipoteze noi, în cazul morţii sportivei Andreea Rabciuc. Anchetatorii au găsit un mesaj pe o bucată de lemn

de Alina DRACOPOL Joi, 08 Februarie 2024 202
Se conturează noi ipoteze în ancheta privind dispariția sportivei românce Andreea Rabciuc, în urmă cu doi ani, în Italia, scrie antena3.ro Autoritățile au găsit un mesaj enigmatic scris cu markerul pe o bucată de lemn, aproape de cadavrul tinerei.

Andreea Rabciuc, o româncă în vârstă de 27 de ani, campioană la tir, dispărută de doi ani în Italia, a devenit subiectul unei anchete complexe după ce resturile sale umane au fost descoperite într-o casă de țară veche, abandonată, situată în Castelplanio, provincia Ancona.

"Se lui non me lo avesse tolto avrei chiamato mamma" (Dacă el nu mi l-ar fi luat, aș fi sunat-o pe mama) și "vi voglio bene" (vă iubesc) este mesajul pe care anchetatorii l-au găsit pe o bucată de lemn din casa părăsită. 

Aceste mesaje ar putea indica o posibilă intenție a fetei, campioană la tir, de a-și lua viața.

Primul mesaj face referire la Simone Gresti, de 44 de ani, iubitul tinerei, dar și principalul suspect în acest caz. Bărbatul i-ar fi oprit telefonul, înainte ca tânăra româncă să plece de la rulota unde petrecuseră împreună cu o pereche de prieteni, mai scrie antena3.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei