Motociclist implicat într-un accident rutier între Neptun și Jupiter

de Camelia MIU - MITRIC Luni, 22 August 2011 837
Un accident rutier în care a fost implicat și un motociclist s-a petrecut, astăzi, pe drumul care leagă stațiunile Neptun de Jupiter, în dreptul hotelului Doina.
Polițiștii de la Rutieră spun că, în jurul orei 11,50, Daniel Ilie, de 44 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unei autoutilitare cu numărul de înmatriculare B-08-MOG, pe strada Plopilor, mergând dinspre Neptun spre Jupiter, în dreptul hotelului Doina, nu acordă prioritate dreapta și apoi se înscrie pentru un viraj la stânga, intrând astfel în coliziune cu o motocicletă cu numărul de înmatriculare CT-17-RLK, condusă regulamentar de Ionel Priscariu, de 23 de ani, din Constanța, care circula pe strada Plopilor.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că motociclistul nu avea categoria A, care-i dădea dreptul de a conduce motociclete, astfel că i-a fost întocmit dosar penal pentru că șofa un vehicul fără a avea acest drept.
El a fost transportat la spital, pentru că suferise mai multe policontuzii prin accident rutier, cât și un traumatism forte la antebrațul drept. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei