Nesimțirea, un handicap? / Un șofer a parcat pe două locuri destinate persoanelor ce dizabilități

de Cuget Liber Joi, 27 Octombrie 2016 826
Pe rețelele de socializare apar frecvent imagini cu șoferi care parchează pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, deși nu au niciun handicap care să le dea acest drept. 

Dar ce ne facem cu șoferii care parchează nu pe unul, ci pe două locuri de parcare destinate handicapaților? Este și cazul unui conducător auto care, în această dimineață, și-a parcat mașina pe două astfel de locuri, chiar în parcarea Lidl din zona Baba Novac. 



Taguri

Comentează știrea

Mine
27 octombrie 2016
Esti un bou

Unde este masina parcata?unde este poza cu parbrizul masinii din care sa reiasa ca nu are semn de persoana cu handicap?este o masina oprita cu motorul pornit ..locul rezervat este in stanga unde este marcajul si tablita

pai ce sa zici
27 octombrie 2016
ca s-a pisat pe locuitorii

din baba novac, cartier cunoscut nu degeaba ca si "La Namol". Azi mi-e ca iar ploua, iar e namolul pana la glezne. Vai de sufletele lor, sa stea intr-o asemenea cocina.

asdasdasd
27 octombrie 2016
rau de tot

hahaha azi l-am vazut pe ratatul asta in trafic conduce ca un RETARD ! Oarecum isi merita locul...dar prostia nu este considerata handicap.Ar trebui ,astfel ar fi toate locurile de parcare albastre ;)

asdas
27 octombrie 2016
asd

veniti la Auchan din 5.Acolo este raiul infractorilor,patria cersetorilor,mostenirea prostiei ,si monumentul NESIMTIRII !!!

adi
27 octombrie 2016
are opel.....ce va asteptati ???

Prostan cu opel

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei