Noapte cu ghinion: copii și o gravidă, răniți în accidente

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 25 Iulie 2013 116
Noaptea de marți spre miercuri a fost cu ghinion pentru două familii, din Năvodari și Brăila, care au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. 
Primul incident a avut loc puțin înainte de miezul nopții, la intrare în localitatea Tariverde, pe DN 22. Un bărbat de 36 de ani, din Năvodari, se afla la volanul unei mașini de teren, iar în mașină alături de el erau soția sa, în vârstă de 30 de ani, însărcinată, cei doi copii, dar și un prieten în vârstă de 38 de ani, tot din Năvodari. Aproape de intrarea în localitate, în curbă, șoferul a pierdut controlul direcției, iar autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. Au fost răniți toți ocupanții mașinii, fiind transportați la spital. Potrivit polițiștilor de la Rutieră Constanța, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. 
După trei ore, un alt accident a avut loc pe DN 2A. O femeie de 47 de ani, din Brăila, rula pe DN 2A, dinspre Constanța, spre Hârșova, în mașină fiind și fiul ei de 12 ani. 
După localitatea Ghindărești, în dreptul kilometrului 129, șoferița a pierdut controlul direcției, iar autoturismul s-a răsturnat în canalul de colectare a apelor pluviale, de pe marginea drumului. 
Șoferița, dar și fiul ei, au fost duși la spital, fiind vătămați ușor, potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere Constanța. 
În ambele cazuri, oamenii legii desfășoară anchete. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei