ORE CU POLIȚIA ÎN CLASE / Elevii din clasele primare s-au întâlnit cu oamenii legii

de Sorin HULUBEI Vineri, 25 Noiembrie 2016 106
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității împreună cu polițiștii de proximitate din cadrul Secției 5 Rurale Cogealac, Post de Poliție Fântânele și polițiștii orașului Năvodari, au desfășurat activități pentru prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. 

Astfel, astăzi, în cadrul Școlii Gimnaziale "George Enescu" Năvodari și Școlii Generale Fântânele, la clasele primare și gimnaziale, au fost abordate aspecte privind legislația referitoare la regimul răspunderii penale a minorilor, consecințele consumului de alcool, tutun și alte substanțe interzise, precum și prevenirea violenței în rândul tinerilor. 

De asemenea, polițiștii au discutat cu tinerii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari. Cu această ocazie s-au desfășurat concursuri, jocuri, demonstrații, iar polițiștii prezenți la activitate au diseminat mesaje preventive din sfera de interes a grupului țintă. Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, folosirea în siguranță a internetului, prevenirea agresivității și a violenței în mediul școlar și în zonele adiacente unităților de învățământ

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei