Panică la liceu! Un elev și-a tăiat venele în timpul orelor de curs

de Cuget Liber Miercuri, 04 Octombrie 2017 1572
Un elev de clasa a IX-a și-a tăiat venele în timpul orelor de curs. Totul s-a petrecut la un liceu din Brăila. Băiatul a fost dus de urgență la spital.
Băiatul este elev în clasa a IX-a, la Colegiul Economic "I. Ghica" Brăila. Incidentul s-a petrecut chiar în timpul orelor de curs, imediat după pauza de la ora 11.00, în corpul C al unității de învățământ, str. Griviței, zona Piața Mare, scrie realitatea.net
"Este vorba despre un elev de la clasa a IX-a de la Liceul Economic. Imediat după ce s-a intrat la oră, profesorul era în clasă, doar ce intrase, s-a tăiat la mână. O colegă a văzut, a anunțat profesorul și a sunat la 112. A venit Poliția și Salvarea", a declarat Dan Gheorghiță, inspector școlar general adjunct, potrivit obiectivbr.ro.
Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate și au spus că băiatul se află în afara oricărui pericol. De acest incident au fost anunțați și părinții adolescentului.
Polițiștii brăileni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, urmând să fie întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei