Percheziții la sediul LPF și la locuința lui Dumitru Dragomir

de Cuget Liber Luni, 07 Aprilie 2014 204
Polițiștii fac, astăzi, 11 percheziții în București și Ilfov, printre care și la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate șapte persoane suspectate de evaziune, delapidare și spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal, transmite Mediafax.ro.
Anchetatorii au făcut percheziții, luni dimineață, și la locuința fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmând informația și afirmând că polițiștii nu i-au spus ce căutau.
"Da, domne', au fost dimineață, acum au plecat. Nu știu de unde erau, de la Poliție, și nici nu mi-au spus ce căutau", a afirmat Dragomir.
Întrebat dacă i s-a solicitat vreun document pe care îl avea la domiciliu, Dragomir a răspuns: "Mi-au cerut o gagică de 18 ani, dar n-am avut de unde să le dau".
Acțiunea vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, delapidare și spălare de bani, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei