Pericole în trafic: șoferi beți și fără permise, trași pe dreapta de Poliție

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 05 Septembrie 2022 176
Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au condus sub influența alcoolului sau fără a deține permise auto. La data de 4 septembrie, în jurul orei 5.30, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Băneasa, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În aceeași zi, în jurul orei 22.30, polițiști din Secției 1 Poliție au identificat un bărbat, de 22 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În dimineața zilei de luni, 5 septembrie, în jurul orei 6.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Totodată, bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei