Plachetă de excelență acordată președintelui de onoare al LMP, Dănuț Albu

de Cuget Liber Luni, 27 Iunie 2022 211
În sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesioniști s-a reunit într-o ședință extraordinară, desfășurată la sediul organizației din Constanța. „În prim-plan s-a aflat preocuparea comună de promovare a proiectelor aflate pe agenda de lucru a Ligii Militarilor Profesioniști, asigurarea continuității demersurilor ce vizează îmbunătățirea condițiilor socio-profesionale ale Corpului SGP. O preocupare permanentă a conducerii LMP o constituie și valorificarea resursei umane de care dispune, urmărind ridicarea nivelului de reprezentare și dialog interinstituțional”, au arătat reprezentanții organizației.
Un moment special, plin de încărcătură emoțională, a fost acela al acordării unei plachete de excelență cap. (r) Dănuț Albu, cel care timp de 12 ani a purtat responsabilitate funcției de președinte LMP și care, din poziția de președinte de onoare, va continua să susțină conducerea LMP.
Președintele Constantin Anca, alături de prim-vicepreședintele Sorin Bercaru și întregul Consiliu Director al LMP își exprimă convingerea că acționând împreună, uniți, proiectele de viitor se vor bucura de succes, în beneficiul militarilor profesioniști.
Pentru toamna acestui an (septembrie), având în vedere necesitatea promovării activității sportive, LMP are pe agendă și organizarea turneului de minifotbal „Cupa Camarazii LMP”, activitate ce se va desfășura în stațiunea Neptun, județul Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei