Polițiștii, în vizită de lucru la școlile gimnaziale din Constanța

de Sorin HULUBEI Sâmbătă, 18 Martie 2017 229
Ieri, polițiștii Bioului de Analiză și Prevenire a Criminalității al IPJ Constanța, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale din municipiul Constanța, au mers în vizită în unitățile de învățământ, pentru a atrage atenția elevilor asupra delicvenței juvenile. Oamenii legii au stat de vorbă cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 36, la clasele V-VIII. 

Activitățile derulate fac parte din prioritatea națională de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. Prin activități interactive, polițiștii au abordat aspecte privind răspunderea penală a minorilor, prevenirea comportamentului antisocial, deviant și delincvent. 

Mai exact polițiștii au avut în vedere prevenirea violenței, folosirea în siguranță a internetului, prevenirea agresivității, prevenirea victimizării ca urmare a accidentelor de circulație, prevenirea consumului de droguri. Polițiștii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, discuțiile fiind interactive și de interes pentru beneficiari. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei