Principalul suspect în cazul în cazul uciderii preotului din Focșani, reținut

de Cuget Liber Sâmbătă, 16 Iunie 2012 167
Principalul suspect în cazul în cazul uciderii preotului de la Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focșani a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai multe ore de audieri, sub acuzația de omor calificat, transmite Mediafax.
Bărbatul se numește Florentin Pușcoiu și are 30 de ani. El a fost prins de polițiști în apartamentul său din municipiul Focșani, acesta fiind identificat pe baza declarațiilor femeii care a asistat la crimă.
Suspectul a fost dus la audieri, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, sub acuzația de omor calificat, potrivit procurorului Ioan Lefter.
Bărbatul urmează să fie prezentat, duminică, instanței cu propunere de arestare preventivă.
Florentin Pușcoiu a lucrat în Italia, iar la un moment dat patronul său l-a acuzat că ar fi sustras anumite bunuri, fapt negat de focșănean. De frica patronului, care își pusese gărzile pe el, Pușcoiu s-a întors în România, unde a început să meargă la biserică, spun sursele citate.
Tânărul a mers la mai mulți preoți pentru a se spovedi, la fel cum a făcut-o și sâmbătă, unde însă a scos cuțitul și l-a înjunghiat în inimă pe părintele Tudor Marin.
Pușcoiu fusese sancționat ulterior pentru port ilegal de cuțit, precizează sursele citate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei