Prins în timp ce spărgea o mașină, pe bulevardul 1 Mai

de Andreea ILIESCU Miercuri, 11 Septembrie 2013 236
Polițiștii Secției 5 l-au depistat, aseară, în flagrant pe Erdinci M., de 22 de ani, din Constanța, care spărsese geamul portierei unei mașini parcate pe bulevardul 1 Mai. Tânărul se pregătea să fure diverse bunuri aflate în mașină. Acesta a fost imobilizat și condus la sediu, alegându-se, totodată, și cu dosar penal. 


Taguri

Comentează știrea

FONDURI UE
11 septembrie 2013
Oferta zilei

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

george
11 septembrie 2013
furturi auto

pana la urma l-au dibuit pe "prietenul" de pe bulevardul 1 mai,a trecut si pe la masina mea de serviciu pe carre a spart-o scotand butucul din portiera si din care a fost dragut si nu a luat nici macar radio-cd nu mai vb de actele masini sau de cheia de rezerva care era pe acolo. nu atat de norocos a fost si cumnatul caruia din aceiasi parcare benzina de pe 1 mai i-a fost sustrasa benzina din rezervor unui matiz,scotand furtunul de la rezervor.deoarece nu stau foarte mult pe acasa nu am avut timp sa merg sa anunt sectia 5 de poltie careia ii multumesc pe aceasta cale.

cornel
11 septembrie 2013
suspect

Subscriu la cele spuse mai sus de George.Totusi mentionez ca cumnatul lui George are o ragalie de matiz care avea fulul facut, lucru nemaiintalnit pe acea strada cu oameni muncitori care nu isi permit asemenea extravagante. semn clar ca proprietarul acestui matiz e posibil sa fie un corporatist angajat la o mulltinationala care ascunde averi colosale si se da cu un matiz sa nu bata la ochi.Eu cred ca de fapt nu a vrut sa-i fure benzina, ci a scos furtunul si a dat drumul la benzina pe strada care s-a evaporat pentru a protesta in acest fel impotriva corporatiilor ale caror angajati ne sfideaza facandu-si plinuri de benzina la masini.

noni
11 septembrie 2013
dilema

Sa inteleg ca e rau sa ai fullul la masina sau sa fi corporatist, sau amandoua ?? Sau baiatul ala nu sta in cartierul care trebuie, e plin de curiosi care iti iau nivelul de benzina la masina si numara sacosele cu care te intorci de la piata ?? Trist cartier.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei