Prins pe autostradă cu 324km/h! Merge direct după gratii

de Cuget Liber Vineri, 26 Februarie 2016 1846
Un șofer surprins de radar în timp ce rula cu un vehicul Bentley cu viteza de 324 de km/h, pe o autostradă din Elveția, a fost condamnat la trei ani de închisoare, din care șase luni cu executare, scrie ziarul italian La Repubblica.
Șoferul autoturismului Bentley, un cunoscut om de afaceri din Țara Cantoanelor, a avut permisul suspendat câteva luni, dar a fost trimis și în judecată. Cu toate că suspectul a susținut că, de fapt, nu el se afla la volan atunci, ci un prieten, nu a reușit să păcălească autoritățile.
"Nu eram eu la volan în acel moment, eram pe bancheta din spate", s-a apărat șoferul elvețian în instanță. 
Judecătorii nu au ținut cont de argumentație, stabilind o pedeapsă de 36 de luni de închisoare, din care șase luni cu executare, pentru omul de afaceri elvețian.

Taguri

Comentează știrea

simona
26 februarie 2016
afaceri

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei