Prinsă în timp ce trecea ilegal granița

de Cuget Liber Vineri, 02 Octombrie 2015 176
A încercat să treacă granița ilegal, dar a fost prinsă de poli-țiștii de frontieră. O femeie de 49 de ani, cetățean din Federația Rusă, s-a ales cu un dosar pentru comiterea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ea a fost depistată, marți noapte, în jurul orei 23.00, în zona Negru Vodă.
Potrivit anchetatorilor, ofițerii Gărzii de Coastă au oprit pentru legitimare o femeie care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria.
Aceasta a fost identificată ca fiind Ruslana G., iar în momentul în care a fost luată la întrebări, a declarat că vine din Bulgaria.
"Persoana în cauză a declarat că intenționa să meargă în Ucraina, dar nu deținea viză de intrare în România. În urma cercetărilor efectuate în comun cu autoritățile de frontieră bulgare, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a intrat ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde", a declarat cms. șef Petrișor Irimia, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
Femeia a ajuns în custodia autorităților bulgare, care vor continua cercetările. 
Taguri

Comentează știrea

Crina
4 octombrie 2015
De ce suntem vazuti peste tot!

Crina

Crina
4 octombrie 2015
De ce suntem vazuti peste tot!

De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei