Razii ale Poliției, în mai multe localități constănțene

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 30 Martie 2023 215
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia și al Serviciului Rutier au desfășurat, miercuri, 29 martie, o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și a creșterii gradului de siguranță rutieră, în cartierul Poligonul Viilor. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. La acțiune au participat și lucrători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
De asemenea, în noaptea de 29 spre 30 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 5 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.
Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, pe bulevardul 1 Decembrie, strada Portului și strada Ștefan cel Mare. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care 6 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.
La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în comunele Mihail Kogălniceanu și Lumina. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei, dintre care 5 la O.U.G. 195/2002, și 2 la Legea 61/1991. Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei