Reacție incredibilă a mamei tânărului care a bătut un bătrân până l-a lăsat în comă

de Cuget Liber Miercuri, 04 Aprilie 2018 1638
Mircea Mihai Constantin, 23 de ani, împreună cu un adolescent de 18 ani au bătut sâmbătă noaptea un bătrân de 66 de ani până l-au lăsat lat. A ajuns în comă la spital, iar cei doi agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Mama celui mai în vârstă dintre ei a început un adevărat război pe rețelele de socializare.
Femeia trăiește în Italia, unde lucrează, și luni seara a scris un mesaj pe facebook: 

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați aruncat cu noroi la adresa mea. V-ați bucurat de necazul meu, ca o mama care încearcă să își salveze copilul, să-i ridice moralul pentru a nu-l vedea distrus. E drept că a greșit, cum fac adolescenții care fac de capul lor, fără să asculte părinții. Dragii mei, care mă cunosc de o viață, am fost o mamă eroină chiar și educația am știut cum să o aplic, dar de la o vârstă rolul meu în educație nu a dat roade, drept care s-a ajuns aici.", a scris mama lui Mircea.
Comentariile internauților sunt de-a dreptul șocante și multe dintre ele conțin amenințări la adresa tânărului, scrie observator.tv

Taguri

Comentează știrea

Dan
4 aprilie 2018
Tanar si deja Idiot

Batut la fel in piata mare pe o tribuna!

Gresala
4 aprilie 2018
Persoana Tembela

Greseti e uman dar pina aproape sa trimiti omul in cavou ? Asta inseamna sa fii tembel si nu ai justificare aici. Chiar si asa in urma bataii pot exista si consecinte nefaste permanente pt. batrin, eu ii dorec victimei multa sanatate iar legea sa faca lumina si aici.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei