Românca torturată în India: Ancăi Neacșu i s-a luat pașaportul și e rău tratată în închisoare

de Cuget Liber Vineri, 15 Iunie 2012 501
Noi detalii în cazul româncei Anca Neacșu, arestată în India. Ea a fost reținută pentru luare de mită împreună cu soțul ei, un cunoscut om de afaceri indian. Avocatul femeii a declarat în presa indiană că românca a fost supusă la rele tratamente în detenție și că i s-a reținut pașaportul, informează RTV.net.
Anca Neacșu și soțul său sunt acuzați că ar fi primit ilegal 530.000 de dolari de la o firmă elvețiană de armament. În schimbul banilor, ei ar fi trebuit să facă presiuni pe lângă membrii guvernului indian ca societatea să obțină dreptul de a face comerț cu arme în India.
Românca ar fi ajuns în mijlocul scandalului fără să își dea seama. Ea a lucrat trei ani ca recepționeră, perioadă în care l-a cunoscut pe Abhishek Verma. Omul de afaceri indian, cunoscut pentru petrecerile extravagante și pentru nenumăratele relații cu fotomodele, a cucerit-o pe Neacșu.
De aici, lucrurile s-au complicat. Verma susține că un avocat american, fost apropiat al său, i-a întins o cursă româncei și a numit-o la conducerea unei organizații non-profit prin care se spălau bani. Pe de altă parte, avocatul susține că indianul a fost creierul întregii operațiuni.
Cert este că acum, Neacșu se află după gratii, unde ar fi fost torturată, a spus apărătorul său, care a declarat că femeia vrea să discute cu ambasadoarea României. El susține inclusiv că arestarea clientei sale a fost ilegală, pentru că a fost reținută de un polițist bărbat, după apusul Soarelui și conform legii indiene, în cursul nopții, femeile pot fi arestate numai de femei.
Taguri

Comentează știrea

Laura
18 iunie 2012
Despre Anca Neacsu

E important ca in al 12-lea ceas Anca sa fi inteles ca Dumnezeu nu doarme niciodata si pedepseste atat de tare ca..............oare se gandeste la fetita ei?

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei