Scandal în curtea școlii. Doi profesori s-au luat la bătaie din cauza geloziei

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 Iunie 2016 421
Un scandal de proporții a izbucnit în curtea unei școli din Dâmbovița, în fața a zeci de elevi și părinți. Din cauza geloziei, profesorul de sport s-a năpustit asupra profesoarei de chimie, cu care spune că ar avea o relație. Femeia neagă însă totul. Scenele au fost surprinse de camerele video, scrie romaniatv.net

Scandalul a avut loc Hulubești, județul Dâmbovița. Pe imagini se vede cum profesorul de sport se duce glonț spre profesoara de chimie și începe să o lovească.
Femeia, căsătorită și cu doi copii, susține că bărbatul a făcut o obsesie pentru ea și o hărțuiește încă de anul trecut, de când au predat amândoi la aceeași școală.
De celalaltă parte, profesorul de sport, un tânăr de 25 de ani, spune că a avut o relație intimă cu femeia, dar și-a ieșit din fire când a aflat că îl înșela.
Imediat după incident, profesoara a mers la poliție și a depus o plângere penală. Acum, bărbatul este cercetat pentru loviri și alte violențe.
Profesoara agresată este dispusă să renunțe la plângere dacă profesorul de sport, care predă acum la o școală învecinată, promite să nu se mai apropie de ea, potrivit romaniatv.net

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei