Scandal în Ovidiu: o persoană a fost atacată cu o macetă de un recidivist

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 03 Octombrie 2023 701
Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu o macetă o persoană și a amenințat un polițist. Incidentul a avut loc în ziua de 25 septembrie, în jurul orei 22.30, pe o stradă din localitatea Ovidiu. Cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.
„În data de 25.09.2023, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul M.D. a lovit persoana vătămată P.P. cu o macetă în zona membrelor superioare, provocându-i vătămări corporale ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Totodată s-a reţinut că prin acţiunile sale inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică. După comiterea faptei, inculpatul a fost prins de lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu şi condus la sediul instituţiei, unde acesta a ameninţat cu acte de violenţă persoana vătămată P. M., agent de poliţie aflat în timpul serviciului.
Inculpatul M.D. a săvârşit faptele reţinute în sarcină în stare de recidivă postexecutorie”, au precizat procurorii.
Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea preventivă a suspectului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei