SCENE CA-N FILME! Un șofer urmărit de polițiști a sărit din mașină și s-a aruncat în apă

de Cuget Liber Sâmbătă, 09 Iunie 2018 15039
Urmărire ca în filme în București. Polițiștii au pornit pe urmele unui șofer care nu a oprit la semnal, iar la un moment dat, conducătorul autoturismului a abandonat mașina și s-a aruncat în râul Dâmbovița. A fost prins de oamenii legii și dus la secție. 

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 17:15. Doi polițiști ai Brigăzii Rutiere au făcut semn unui șofer să oprească, în zona Splaiul Unirii – Târg Vitan, după ce l-au depistat cu aparatul radar că circula cu viteză neregulamentară. Șoferul a refuza să oprească, astfel că polițiștii au pornit pe urmele acesuia.
Conducătorul autor a abandonat mașina în apropiere de Șoseaua de Centură și s-a aruncat în Dâmbovița. A înotat și a ieșit pe celălalt mal, însă polițiștii au continuat urmărirea și, după 500 de metri, au reușit să-l imobilizeze și să-l încătușeze. Pe parcursul urmăririi, polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical.

Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost identificat. Acesta nu are permis de conducere și, potrivit unor surse judiciare, a fost eliberat din penitenciar în luna aprilie, având mai multe condamnări pentru furt.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei