NOI date despre polițistul de la IPJ Constanța, găsit împușcat în cap, la Cumpăna!

de Alina DRACOPOL Vineri, 01 Decembrie 2023 7140
UPDATE Au apărut noi date despre polițistul Remus S., de 22 ani care s-a împușcat joi seară în cap în unitatea de Poliție din Cumpăna. Se pare că a venit mai devreme la muncă, sub pretextul de a lua o citație ca să iasă pe teren. S-a dus pe un câmp, și și-a tras un 9 mm în tâmplă cu dreapta de a ieșit prin portieră glonțul, spun surse ale anchetatorilor.

Era singur în autospecială, colegii care l-au găsit au văzut că avea și portierele blocate, au trebuit să spargă geamul din dreapta. Era din ultima promoție și avea toate testările psihologice la zi.
Știrea inițială:

La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.
În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.
Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei