Și fără 2900 lei, și cu permisul suspendat. Ghinion teribil pentru un tânăr șofer

de Cuget Liber Miercuri, 15 Martie 2017 531
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 208 km/h, pe Autostrada A1.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, un bărbat, de 35 de ani, din București, conducând cu viteză excesivă.
Acesta a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 360, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 208 km/h.
Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
Taguri

Comentează știrea

Luci
16 martie 2017
Ghinion ?

E ghinion ca mergea cu 208 la ora, sau cum ? Care ghinion ? Care competenta in a scrie un reportaj ? Vreau si eu sa ma angajez la voi, cred ca pot scrie si eu asa articole.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei