Șmecherul cu Audi care a distrus trei autobuze nu a fost găsit

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 03 Martie 2012 584
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța spun că însă se mai realizează cercetări în dosarul întocmit după vandalizarea celor trei autobuze aparținând RATC Constanța, de către ocupanții unui Audi Q7. "Proprietarul autoturismului a fost citat, dar încă nu s-a prezentat la Poliție pentru audieri. Când se va prezenta, se va stabili cine erau ocupanții mașinii și vor fi luate măsurile legale", a declarat Gelu Manolescu, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. În plus, nici mașina nu a fost depistată în trafic, deși a fost dată în urmărire, a afirmat polițistul. Trebuie menționat că oamenii legii întreprind cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, pedepsită cu închisoare până la un an sau amendă. Până în prezent, șoferul primului autobuz devastat, care a fost amenințat cu moartea, nu s-a prezentat la Poliție pentru a depune plângere. "Pentru această infracțiune se fac cercetări doar cu plângere prealabilă", a continuat polițistul.
Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Inspector Gadged
4 martie 2012
Militienii din Constanta

IJP Constanta = neamurile lui Dorel din celebra reclama cu "Unirea". Ce declaratie de militian "a la Postelnicu" are Tov.Gelu Manolescu "Dorel". Alo, tov.Gelu ,in afara de spagi & NUP-uri mai stiti ceva? PS.Dorele, sa-l chemi pe Nea Gogu sa va rezolve cazul

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei