Șofer cu permisul suspendat, la un pas de comă alcoolică, LA VOLAN!

de Cuget Liber Miercuri, 31 Octombrie 2018 259
 La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Concentratia de alcool a fost de 1,62mg/l alcool pur în aer expirat. A fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.
Bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot în urma depistării sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autovehicul, faptă comisă în luna iulie 2018.
La data de 24.07.2018, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Topolog din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,94 mg/l alcool pur în aer expirat).
De asemenea, în anul 2014 a avut ANULAT dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, însă în 2016 și-a redobândit acest drept.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei