Strângere de fonduri. O polițistă din Ovidiu are nevoie de ajutor

de Andreea CARAUA Marţi, 20 Februarie 2024 33882
Latu Bianca-Eliza, în vârstă de 31 de ani, este agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Poliția Orașului Ovidiu și are nevoie de ajutor financiar pentru a putea acoperi costurile intervenției chirurgicale care va avea loc la data de 20 februarie.
În martie 2023, în urma efectuării unei proceduri de histeroscopie, Bianca a suferit două stopuri cardio-respiratorii, resuscitate cu succes. La scurt timp, în urma apariției unor leziuni hipoxic-ischemice, tânăra a fost diagnosticată cu hemipareză dreaptă, ataxie membre stângi, tulburări de vedere și coordonare. Ea a urmat un tratament medicamentos și a participat la ședințe de kinetoterapie, dar tot a rămas cu sechele: un ușor tremur la membre, tulburare de vedere și neputința de a scrie.
Medicii au hotărât că Bianca trebuie operată cât mai rapid, stabilind data de 20 februarie. Procedura constă în închiderea FOP-ului (Foramen ovale patent), afecțiune ce îi pune viața în pericol.
Costurile totale ale intervenției și tratamentului depășesc suma de 46.000 de lei, astfel că orice ajutor financiar contează.
Date pentru donații:
IBAN – RO16RZBR0000060013253021
Titular - LATU BIANCA-ELIZA
Valută – Lei
Banca - Raiffeisen Bank
Cod swift – RZBRROBU


*foto cu rol ilustrativ

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei