Sturion redat mediului natural de către polițiștii de frontieră

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 04 Aprilie 2023 151
Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență un bărbat care transporta într-un autovehicul un sturion în stare vie, fără a deține documente legale.
Luni, 3 aprilie, în jurul orei 10.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și al Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe DJ22C, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în portbagaj, un sturion, de dimensiuni mici, din specia păstrugă, în stare vie, având greutatea de 4 kilograme. Peștele a fost redat mediului natural în prezența unui reprezentant al Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, a polițiștilor de frontieră şi a persoanei depistate.
În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei