Taximetrist reclamat la Poliție de o prostituată

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 24 Octombrie 2014 1882
Ancheta desfășurată de polițiștii constănțeni, în cazul tinerei care reclama, miercuri, faptul că un taximetrist a încercat să o violeze, iar când nu a reușit, ar fi bătut-o și jefuit-o, a luat o altă turnură.
Ieri, polițiștii au chemat-o la audieri pe reclamată, Elena P., de 21 de ani, pentru a relata cu lux de amănunte împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Surse apropiate anchetei spun că, în timpul audierilor, tânăra a recunoscut că, de fapt, este prostituată și că taximetristul ar fi agresat-o pentru că nu s-au înțeles asupra tarifului perceput pentru serviciile prestate. De altfel, certificatul medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină Legală susține acuzațiile tinerei, și anume că a fost agresată "prin lovire cu corpuri dure".
Oamenii legii continuă ancheta, urmând să-l audieze și pe taximetrist și pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi. 
Taguri

Comentează știrea

mari
24 octombrie 2014
Locuri de munca urgente

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei