TENTATIVĂ DE VIOL LA CONSTANȚA! "Poliția a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil!"

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 29 Iulie 2019 10763
Un mesaj postat pe un grup destinat mămicilor, pe facebook, atrăgea atenția, aseară, asupra unei tentative de viol ce avusese loc într-o stație de autobuz din Constanța. Martorul povestește că deși pericolul era unul real, oamenii legii nu s-au deranjat să acționeze în lipsa unor dovezi concrete.

"Politia română lovește din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi așa, a luat o femeie din stație i-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om și a început să-l alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier. Oamenii au sunat la 112 pentru a solicita intervenția Poliției la fața locului, pe Aleea Timonei. Au sunat la poliție, iar poliția le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol ... păi ce concret vrei când femeia aia speriată țipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveți grijă pe unde umblați, mai ales noaptea, că nu poți ști peste cine dai. Poliția a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil", notează martorul, pe un grup de pe Facebook.


În replică, printr-un comunicat de presă, Poliția Constanța neagă timpii de așteptare, susținând că s-a acționat "de îndată".

"La data de 28 iulie a.c, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanța.

Deplasată, de îndată, la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.
Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.", este mesajul Poliției Constanța.
De precizat că, după ce a fost transportat la spital pentru asistență medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri și în această dimineață a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol. A fost introdus in arestul IPJ Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei