Traficul de persoane poate fi prevenit, la Constanța

de Andreea ILIESCU Marţi, 17 Decembrie 2013 108
În cadrul proiectului educațional "Implică-te! Viața ta contează!", Centrul Regional Constanța al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane derulează, la nivelul județul Constanța, în perioada noiembrie 2013 - august 2014, campania locală de prevenire, intitulată "Traficul de persoane poate fi prevenit". 
Obiectivele campaniei sunt informarea și sensibilizarea populației școlare, în vederea conștientizării riscurilor asociate traficului de persoane și întărirea capacității de autoprotecție la amenințările acestui fenomen, reducerea vulnerabilității grupului țintă față de traficul de persoane și întărirea capacității interinstituționale guvernamentale locale în prevenirea traficului de persoane. 
Grupul țintă principal ce se urmărește a fi informat prin intermediul campaniei de prevenire este reprezentat de elevii cu vârsta cuprinsă între 14-21 de ani, din ciclul gimnazial (clasele a VII-a și a VIII-a) și tot ciclul liceal (clasa a IX-a - clasa a XIII-a). 
Activitățile informativ-educative din cadrul campaniei "Traficul de persoane poate fi prevenit" se vor derula pe tot parcursul anului școlar 2013-2014, în cadrul unităților de învățământ din județul Constanța, iar în perioada sezonului estival 2014, se vor desfășura la nivelul taberelor școlare constănțene. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei