TRAGEDIA DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI. Vești proaste! Care e starea victimelor din accident

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 22 Februarie 2018 2297
Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, starea victimelor din accidentul de aseară, care a avut loc pe șoseaua Mangaliei este critică. La acest moment, tatăl copilului decedat și femeia de 40 de ani se află pe secția de Terapie Intensivă, intubați, ventilați mecanic. Femeia a fost deja supusă unei intervenții chirurgicale.

Citește și VIDEO. TRAGEDIA DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI, SURPRINSĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE. Victimele, spulberate la propriu!

Citește și ACCIDENTUL DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI, TRANSFORMAT ÎN TRAGEDIE! Copilul A MURIT, tatăl în stare critică, iar altă victimă cu ambele picioare rupte!

Citește și Galerie foto / GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. Un copil mort și alte patru victime în stare gravă - UPDATE

Taguri

Comentează știrea

Adevarul
23 februarie 2018
Tendinte sinucigase pe trecerile de pietoni

Derbedeul de la volan este vinovat 100% si merita cea mai aspra pedeapsa , problema este si la pietoni , se avanta pe trecereile de pietoni ca si cum ar fi un zid intre ei si masini ...nu acorda nici cea mai mica atentie la ce se intampla in jurul lor ! Aici trebuie lucrat, inca in scoli , educatie rutiera '' pe paine '' ca sa zic asa , asta trebuie facut. Ce a facut tatal respectiv vad zilnic prin oras , femei cu copii de mana care trec strada fara sa asigure de loc....fie ea si trecere !

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei